Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

30 Seconds to Mars 6/7 Live in Athens

Oh god, I missed so much writing here.. Και επειδή η έμπνευσή μου έχει κάνει περίπατο μαζί με την άνοιξη που έφυγε, δεν μπορω να μην γράψω για ΤΗΝ συναυλία. Η υπερένταση ακόμα δεν μου έχει φύγει όπως καταλαβαίνετε και συνέχεια χοροπηδάω λέγοντας JUMP JUMP JUMP σαν τον Jared ένα πράγμα. Ας το πάρουμε όμως από την αρχή.

Με μισή ώρα καθυστέρηση φτάνουμε στην είσοδο του Ολυμπιακού Πόλου στο Φάληρο στις 6 το απόγευμα για να περιμένουμε μέχρι τις 7μιση να ανοίξουν οι πόρτες. Εντάξει στην αρχή δνε είχε τόσο κόσμο, αλλά στις 7μιση όταν άνοιγαν είμασταν σαν σαρδέλες. Που να φανταζόμουν ότι υπήρχαν και χειρότερα! Χαχα περνάμε από την πύλη του CU και τρέχουμε για Pitch A (μπροστά από αρένα). Πάλι καλά ήμασταν αρκετά κοντά στην σκηνή, αλλά δυστυχώς όχι στις πρώτες σειρές. Σε μισή ώρα το πολύ είχε γεμίσει όλος ο χώρος εκτός από κερκίδα. Μέεεχρι να βγει υποτίθεται το συγκρότημα που ήταν στις 9 (ΟΥΤΕ ΚΑΝ) μας ψυχαγώγησαν να το πω?! οι/ο Playmen δεν έχω ιδέα τι στο καλό είναι αυτό με κάτι beatάκια που ήταν λές και είχαμε πάει σε κλάμπ. Και οι ηλίθιοι χαίρονταν!

Εκεί ήταν το μαρτύριο: Να έχω μία βλαμμένη να με σπρώχνει δίπλα μου διαρκώς για να περάσει (αλλά όχι δεν την άφησα!), να είμαστε σαν σαρδέλες πολύ χειρότερα από πριν και να παρακαλάω να βρέξει ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, να βλέπω μια κυρία να κρατάει μπουκάλια νερό και να θέλω να της το αρπάξω (κρατήθηκα φιου), να προσπαθώ να λυγίσω το πόδι μου και να μην λυγίζει επειδή έχει πιαστεί τόση ώρα όρθια, να παρακαλάμε όλοι να φύγουν αυτοί οι άσχετοι από την σκηνή και το μόνο πράγμα που να μυρίζω να είναι κυριολεκτικά ιδρώτας. Για να μην τα πολυλογώ, κατά τις 9μιση σταμάτησαν να μας πρίζουν αυτοί και βγήκαν οι τεχνικοί κι άλλοι να φτιάξουν την σκηνή. Η φάση είναι ότι κάθε μία στιγμή που έβγαινε ένας σεκιουρητάς να τσιρίζουν όλοι επειδή νόμιζαν ότι ήταν ο Jared, αλλά πουυυ να φανεί αυτός.

Στις 10 finally, τον βλέπω να ανεβαίνει με την μαύρη κάπα και τα μαύρα τα γυαλιά του στην σκηνή και εντάξει, εκείνη την στιγμή ΤΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΛΑ. Τι ζέστη και μαλακίες; Τραγουδάει τα πρώτα τραγούδια, να μην μιλήσω για τα screams στο attack, απλά τε-λει-α. Να μας λέει συνέχεια JUMP JUMP JUMP και όλα τα άτομα να χοροπηδάνε.. Απίστευτο. Είχε τόση πλάκα πάνω στην σκηνή! Τα live τους αξίζουν με χίλια. Σηκώνει άτομα στην σκηνή, τους βάζει αριστερά να βλέπουν και πίσω, σηκώνει άλλους να του πούνε ελληνικές λέξεις και εκείνος να λέει: "Σας αραπάω" και "Είστε λετροί μαλάκες". Ο καημένος δεν παίζει να κατάλαβε την βρισιά. Χαχαχα πόσο ΓΑΜΑΤΟΣ παίζει να είναι;
Το κορυφαίο This is War, που πριν το πεί μας έλεγε κάτι για τους πολιτικούς και την οικονομική κρίση εδώ, και στο τέλος λέει "...we politely say to them FUCK YOU!". Χιλιάδες άτομα να φωνάζουν: THIS IS WAR! THIS IS WAR! THIS IS WAR! THIS IS WAAAAAR! Δεν υπάρχει αυτό το συναίσθημα. Ρώταγε τι τραγούδια θέλουμε να πεί (το was it a dream δεν το είπε, αλλά τέλος πάντων -.-), το acoustic 100 suns απλά υ-πε-ρο-χο (το χω και σε βίντεο γιεεεεα), πήγαινε κοντά στο κοινό και εκεί του πήραν την μπλούζα. Έτσι στο άκυρο μας χαιρετάει και φεύγει, αλλά επιστρέφει σε πέντε λεπτά ρωτώντας αν μας πειράζει οτι θα πεί κι άλλο ένα τραγούδι, χαχα WE WANT MORE, WE WANT MORE!

Εντάξει το Closer to the edge λογικό ήταν να το αφήσουν προς το τέλος και όντως ήταν πολύ πιο γαμάτο από το videoclip! Στο Kings and Queens ανέβασε στην σκηνή περίπου 50 άτομα και ήταν το κλείσιμο αυτής της απίστευτης βραδιάς. Είπε ότι πήγε στην Ακρόπολη το πρωί και ότι θα ξανάρθει για συναυλία στην Ελλάδα. Μακάρι! He's so fucking awesome. (:

I WILL NEVER FORGET! NO NO NO NO NO!


Jeez εγώ έχω βγάλει πολύ καλύτερα βίντεο. Anyway, next 30stm live concert in Athens EVERYONE BE THERE!

2 σχόλια: