Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011

Whatever. I want '11 back.

Το έγραψα πέρσι και το ξαναγράφω και τώρα. Όλος ο κόσμος κράζει τον χρόνο που φεύγει. Κάθε χρόνο. Αυτές τις μέρες δεν έχω ακούσει κανένα που να λέει το αντίθετο. Και είναι κρίμα. Όλοι περιμένουν ο καινούργιος χρόνος να τους φέρει ότι δεν τους έφερε ο παλιός, να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο, και όταν φτάσει η ίδια μέρα μετά από 12 μήνες απ'ότι φαίνεται δεν ήταν όλα τόσο ωραία όσο τα νόμιζαν και περιμένουν πάλι τον καινούργιο έτος με τις ίδιες σκέψεις ξανά από την αρχή. Well, personally? Θέλω να μείνω στο 2011. Δεν ήταν τέλεια, θα μπορούσε να ήταν καλύτερα αυτή την χρονιά αλλά ήταν ο πιο γεμάτος και καλύτερος χρόνος που είχα ποτέ. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι σε λίγες ώρες δεν θα υπάρχει. Και δεν νομίζω να το κάνω σύντομα. 

 Η πρώτη μέρα μπήκε με μία βόλτα στο Ζάππειο το βράδυ. Ήταν τόσο όμορφα. To my new self.
  "Η μόνη πραγματικότητα είναι το τώρα. Το χθές έχει φύγει και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι'αυτό. Καλύτερα έτσι, γιατί σ' έφερε σ' αυτό που είσαι σήμερα. Και παρ' όλα όσα σου έχουν πει οι άλλοι, το σήμερα είναι ωραίο! Μιας και για το χτές δεν μπορείς να κάνεις τίποτε, έχει πάψει να είναι πραγματικό. Και αν περάσεις τη ζωή σου με όνειρα για το χτές και για το αύριο, θα χάσεις αυτό που συμβαίνει σε σένα και σε μένα τώρα. Και αυτή είναι η πραγματική πραγματικότητα, να είσαι εδώ. Το αύριο είναι υπερβολικά νεφελώδες." -Λέο Μπουσκάλια. 
Χαχα θυμήθηκα το milkshake oreo στα Friday's. 16/1 Θυμάσαι; Και βέβαια θυμάσαι. Και τώρα γελάς. Τότε είδα στον τοίχο του μαγαζιού μία ενδιαφέρουσα φράση. "I'm not afraid of tomorrow, for I have seen yesterday and I love today." Γενικά όμως, ο υπόλοιπος μήνας μπορώ να πώ ότι ήταν αρκετά μοναχικός. Ειδικά στο σχολείο. I just wanted some friends, that's all. 

 Ο Φεβρουάριος μπορώ να πώ ότι ήταν σχεδόν ίδιος. Λάτρεψα τις βόλτες στον Φλοίσβο και στον ΆΛιμο. Ειδικά στο δεύτερο. Κάθοντας στα βραχάκια στο κρύο, βλέποντας την θάλασσα και μετά τρέξιμο μέχρι τον Φλοίσβο. Μου έχει λείψει αυτή η άσπρη σοκολάτα crunch. "Love You 'Till The End." And then he started changing… Slowly. And I started being in little pain. 

 Τον Μάρτιο μας ανακοίνωσαν ότι μπορεί να πάμε στο Παρίσι. Τι σχέδια και προετοιμασίες που κάναμε.. Τότε άρχισα να ασχολούμαι με την φωτογραφία και πολύ περισσότερο με το σχέδιο. Sketching while sitting on his knees. 

 Τον Απρίλιο όμως μας είπαν ότι τελικά δεν θα πάμε στο Παρίσι. Disappointment. Έτσι, άρχισα τις κοπάνες, ακριβώς την επόμενη μέρα χαχα. Στην παραλία, ξαπλώνοντας και βλέποντας τα σύννεφα να κινούνται μαζί με ένα γλυκό πρόσωπο να με κοιτάει δίπλα μου. 15/4 –you mess up with him, I mess up with you. ;) At least, he enjoyed my drawing. (: 

 Ο Μάιος ήταν ήσυχος μπορώ να πώ. Too many movies at the cinema, English exams, fights and then laughing, perfect birthdays. Με το σύγχρονο όχι και τόσο καλά. «Just tonight I will leave. I’ll lie and you’ll believe.” Last English lesson with a teacher I’m gonna miss. 29 –it should be magical. But it wasn’t. And I didn’t care. ‘Cause we were together.
  “I’m unclean, a libertine. 
And everytime you vent your spleen
 I seem to lose the power of speech, 
Your slipping slowly from my reach, 
you grow me like an evergreen 
You’ve never seen the lonely me at all.”

 4 Ιουνίου, my last performance, one last goodbye. Θα μπορούσα να μείνω για πάντα πάνω στη σκηνή. Απίστευτο συναίσθημα. Though I didn’t enjoy it as much as I wished. Nobody remembers me after all. Η χαρά όμως και το συναίσθημα της υπερηφάνειας που μου έδωσε δεν περιγράφονται. Also, I saw that particular smile of his. That unusual smile I love. Μετά από δύο μέρες, crying together. Everything’s gonna be okay. (: Λατρεύω το καλοκαίρι. Την αίσθηση του ήλιου στο σώμα σου, ξαπλώνοντας στην άμμο και μετά από λίγο να σε παίρνει ο ύπνος. However, too much pain. “I’ll never be good enough.” Μια καλή ερώτηση από εμένα προς εμένα: Why are you killing us? 

 Ιούλιος, σαν μια γρανίτα λεμόνι ένα πρωινό. Απλά διακοπές. Hurted again. 
Ο Αύγουστος πάλι μπήκε με ένα όμορφο πρωινό και ξύπνημα. Κάτι δεν πήγαινε καλά όμως. Υπερβολικά πολλές αλλαγές. “not giving a fuck –new chapter”. Great. Δεν ξέρω, απλά μερικές φορές όταν θέλεις να βελτιώσεις κάτι, αντίθετα χωρίς να το θέλεις το κάνεις πολύ χειρότερα. 
Σεπτέμβριος.. final countdown. If only I knew. 
Και φτάνω στον Οκτώβριο.. Τίποτα δεν είναι όπως τα περιμένεις. Starting to fade away. 
Ο Νοέμβρης απλά νεκρός. Δεν υπήρχε. Δεν μπορώ να σκεφτώ, πόσο μάλλον να πληκτρολογήσω κάτι γι’αυτό τον μήνα. Acts and consequences. “You gave up. So easily.” Getting lost. One year and a half, and again I screwed everything up. 
Ούτε με τον Δεκέμβρη τα πήγα καλά. Νομίζω πολύ χειρότερα. Τουλάχιστον ήρθα κοντά με άτομα που δεν πίστευα ποτέ ότι θα ερχόμουν. Παρ’όλα αυτά η ελπίδα δεν πεθαίνει ποτέ. 
If I lay here, If I just lay here, would you lie with me and just forget the world? 

 Ελπίζω το 2012 να μην είναι τόσο χάλια όσο το περιμένω. 
Και άμα όντως είναι, ευελπιστούμε σε μια φαντασμαγορική καταστροφή τον Δεκέμβρη! 
Χαχαχα Have fun guys and try not mess everything up. ;) xxx

3 σχόλια:

 1. Όμορφες αναμνήσεις οι περισσότερες.:)

  Καλή χρονιά.:*

  *Ναι ήρθα να σου αφήσω σχόλιο ενώ εσύ δεν έρχεσαι ποτέ!*

  bb :P :**

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν πα να θέλεις... θα γεράσεις κι εσύ όπως όλοι τους... :)

  μην ξεχνάς: The show must go on... :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Did you know that you can shorten your long urls with AdFly and get cash from every click on your short links.

  ΑπάντησηΔιαγραφή