Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013

Let's start with forever


Ήταν μία από τις χιλιάδες μέρες που είχανε ζήσει μαζί. Κανείς δεν είχε ξεχάσει τον άλλο. Κατά έναν περίεργο λόγο, κάθε μέρα, κάθε μέρα σε αυτά τα πέντε χρόνια (365 μέρες επί πέντε κάνει 1.825) και ο καθένας σκεφτόταν τον άλλο την στιγμή που ξύπναγε. Μπορεί να ήταν μία ασήμαντη σκέψη πολλές φορές, δεν έχει σημασία. Μπορεί να ήταν ένα όνειρο που δεν θα θυμούνταν το πρωί. Πάντως ποτέ δεν ξέχασαν ο ένας τον άλλο. 
Ήταν μια μέρα σαν τις άλλες, καθημερινή. Έτσι άρχισε και έτσι θα τελείωνε αν δεν είχε να τον δεί πέντε ολόκληρα χρόνια. Ήταν Κυριακή και είχε αποφασίσει να πάει για τρέξιμο μιας και είχε ηλιόλουστο καιρό. Φόρεσε τα αθλητικά της ρούχα και παπούτσια και βγήκε στο δρόμο. Δε σκεφτόταν απολύτως τίποτα μόνο την μουσική που ηχούσε στα αυτιά της. At first time I left the energy of sun rays, I saw the life inside your eyes.. Δε σκέφτηκε τα μάτια του όμως εκείνη τη στιγμή. Το στάδιο δεν ήταν μακριά, έτσι πήγε με τα πόδια χωρίς να τρέχει. Κάποιος την πήρε τηλέφωνο και άρχισε να μιλάει.
Έστριψε δεξιά. Είδε μια γνώριμη φιγούρα από μακριά να έρχεται που όλο και όσο πλησίαζε της θύμιζε πολλά, μέχρι που συνειδητοποίησε ότι πράγματι ήταν αυτός. Δεν ξέρει τι θα έκανε αν δεν μίλαγε στο τηλέφωνο, καθώς έτσι αντέδρασε πολύ πιο ψύχραιμα απ΄όσο θα αντιδρούσε κανονικά. Αλλά αυτός την ήξερε. Ακόμα και έτσι, ψύχραιμη και ανέκφραστη σχεδόν μπορούσες να καταλάβεις μία αλλαγή στο πρόσωπό της, εμφανή μόνο σε αυτόν. Πότε γύρισε.. Πότε κιόλας, πότε πρόλαβε.. Γιατί δεν την ειδοποίησε πρώτα... Θα ήταν πολύ πιο εύκολο. 
Κλείνει το τηλέφωνο και σταματάει να του μιλήσει. Όπως πάντα, ποτέ εκείνος δεν θα άρχιζε μια συζήτηση. Αν περίμενε για κάτι τέτοιο θα υπήρχε δέκα δευτερολέπτων σιωπή πρώτα και αυτό δεν το ήθελε εκείνη τη στιγμή. Λόγια όμως δεν υπήρχαν. Τον ρώτησε τελικά απλά πότε είχε γυρίσει και εκείνος αποκρίθηκε πριν από λίγες μέρες. Θα ήθελε να μάθει γιατί δεν την πήρε τηλέφωνο να την πληροφορήσει αλλά δεν είχε το δικαίωμα πιά να ρωτήσει. Δεν είχε αλλάξει ιδιαίτερα. Τον περίμενε περισσότερο αλλαγμένο. Το πρόσωπό του πάντως είχε γαληνέψει. Φανταζόταν ότι το αποτέλεσμα της γαλήνης θα έκρυβε κάποια ιστορία πίσω του αλλά δεν ήταν σίγουρη αν ήθελε να την μάθει. Όχι ακόμα τουλάχιστον. 
Και επιτέλους ήρθε η αμήχανη στιγμή, όπως πάντα. Δεν μπορούσε για πολύ ακόμα να κρατήσει την απάθειά της. Αυτός νόμιζε ότι όντως είχε αλλάξει, ότι δεν ήταν η φίλη του πιά. Κοίταξε δεξιά, μετά αριστερά σαν να ήθελε να διώξει την σκέψη που του πέρασε από το μυαλό. Τότε είπε φωναχτά "Γάμησέ το" και την έσφιξε γρήγορα στην αγκαλιά του. Μετά από 1.825 μέρες είχε έρθει επιτέλους η στιγμή που θα τους έκανε να ξεχάσουν την λεπτή γραμμή της απόστασης. Κανείς δεν θα φύγει ξανά.

Και έμειναν εκεί για πάντα.


7 σχόλια:

 1. Καλημέρα αγαπημένη Poisonous!
  Καλή χρονιά να έχεις χωρίς πολλές δυστυχίες!
  Η ανάρτηση αυτή μου φέρνει πολλές γνώριμες στιγμές στο μυαλό...παλιές και ξεπερασμένες όμως!
  Ελπίζω αν είναι προσωπικό βίωμα η έμπνευση, να εξελίχθηκε ακριβώς έτσι! :)
  Τα φιλιά μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ginny, καλή χρονιά και σε εσένα! Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί το 2013 πάντως δεν θα μπορούσε ο πρώτος μήνας να είναι καλύτερος.
  Το αν θα γίνει προσωπικό βίωμα θα δείξει.. (:
  Καλή σου μέρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. welcome back! Γράφεις πολύ ωραία, στο έχω ξαναπεί. Σου εύχομαι υγεία κ έρωτα.. αυτά χρειάζεται ο άνθρωπος...άντε και κανά βιβλίο! :Ρ

  φιλάκια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. βρε καλώς το!!!
  Υπέροχοοοοοοο....γράφεις όμορφα και απλά!!
  Αγαπάμε κειμενά σου!!

  Φιλάκιαα!! :*

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Sinner, ευχαριστώω αν και δεν νομιζω αυτό να είναι από τα καλύτερά μου. Αυτά χρειάζεται πές τα! Βιβλία επιβάλονται! Διαβάζω ένα με 1.037 σελίδες τώρα και έχω πορωθεί. :Ρ

  Φιλάκια και ελπίζω να τα πούμε και από κοντά σύντομα. :D

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Φλερ φλερ φλερ φλεεεερ, να 'σαι καλά και συγγνώμη που σ'έχω γράψει για εκείνη την βόλτα, αλλά είναι πολύ δύσκολο αυτό το καιρό, τρέχω και δεν φτάνω! Δεν σε ξέχασα.

  Φιλιάα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ωωω μου φτάνει μόνο που μου είπες αυτό.<3
  Φιλάκιαααα <3 :D

  ΑπάντησηΔιαγραφή